HUNTBOUW

over huntbouw

Hunt Bouw en Timmerwerken is hét bedrijf voor al uw klussen binnen en buiten het huis. Onze veelzijdige bekwaamheid maakt dat u geen andere vakmensen hoeft in te huren voor uw klus. zodat u geen problemen met inplannen en afstemmen. Uw klus is hierdoor dus sneller en voordeliger geklaard.

Wij komen graag langs om het werk te adviseren, op te nemen en vrijblijvend een offerte voor u op te stellen.

Wij denken met u mee en luisteren naar uw wensen,  of het nu gaat om het leggen van laminaat of het verbouwen van uw badkamer. Ook als u een eigen ontwerp heeft dan willen we dit graag voor u maken.

Wij gaan door tot u tevreden bent en wij trots kunnen zijn op ons werk. De klant is bij ons altijd koning.

OVER HUNTBOUW

Wat doen wij?

RENOVATIE
ONDERHOUD
VERBOUWING

WAT ZEGGEN ZE OVER HUNTBOUW?

onze klanten

Hieronder vind u enkele reacties van onze klanten, waar HUNTBOUW werkzaamheden voor heeft verricht.

logo-mobile

HuntBouw bracht veel zin & energie naar onze bouwplaats Het is een fijn en transparant bedrijf om mee samen te werken. Je hebt het gevoel dat je op de eerste plaats staat & dat niets te veel is. 

– K. Mosterd

Wij hadden de wens om bouwmaterialen van ons ouderlijk huis op te knappen & opnieuw te gebruiken.
Niet de makkelijkste weg, maar Sjors was meteen enthousiast over onze ideeën & vond het juist leuk om zijn vakmanschap in te zetten om praktische, stevige & mooie oplossingen te vinden om onze plannen uit te bouwen & waar te maken. We zijn hardstikke blij met het resultaat.

– Klant, Huntbouw

logo-mobile
logo-mobile

Met zijn vakmanschap, flexibiliteit & enorme werk lust heeft Sjors ons geweldig geholpen onze creatieve ideeën te realiseren toen wij ons huis & onze schuur hebben gebouwd.

– Klant, Huntbouw

neem contact met ons op

interesse in de diensten van huntbouw?