HUNTBOUW

onze diensten

Hieronder vindt u de verschillende diensten die HUNTBOUW en Timmerwerken u kunnen aanbieden. 

HUNTBOUW

onderhoud

Wij zijn er ook voor al het onderhoud van uw woning.

Zo dragen wij geregeld zorg voor het repareren van inbraakschades, hout rot, lekkage, herstellen van vochtproblemen, vervangen ruiten, dakreparaties. kort om het algemene onderhoud van uw woning. Ook passen wij woningen aan voor ouderen, zieke mensen of mensen met een beperking. Hierbij kunt u denken aan o.a. het weghalen van drempels, het plaatsen van leuningen, het aanpassen van badkamers, het zorgdragen voor een betere toegankelijkheid van de woning ivm het gebruik van de rollator of scootmobiel. 

U kunt ons ook inschakelen voor het onderhoudsarm maken van uw woning, Dit kan onder andere door te kiezen voor onderhoudsvrije materialen.

HUNTBOUW

Renovatie

Wij dragen zorg voor uw complete renovatie van bestaande woning. Wij zijn in staat volledige renovaties voor onze rekening te nemen zoals het renoveren van kleine tot grote opdrachten. de renovatie van een badkamer, het aanbouwen van een bijkeuken, garage of carport. Of het nu gaat om het isoleren van de daken, het vervangen van alle kozijnen, renoveren van buitengevels, isoleren plafonds.

Het grijpt altijd in op het levenspatroon van de mensen die tijdens de verbouwing blijven wonen.

Naast een passende offerte draagt een strakke planning van de werkzaamheden bij aan een zo kort mogelijke belasting van de leefsituatie van de bewoners.

HUNTBOUW

Verbouwing

Of het nu gaat om het realiseren van een aanbouw, het bouwen van een tuinhuis op maat, het plaatsen van een dakkapel, een complete modernisering van uw woning of bedrijfspand zowel van binnen als van buiten. Wij maken van uw plannen de werkelijkheid. Elke verbouwing groot of klein kunnen wij voor u verzorgen.
Bij ons krijgt u één aanspreekpunt die u alle zorgen uit handen neemt door het aanbieden van één totaalconcept waarbij wij alles voor u regelen.

Wij begeleiden het gehele project waarbij kwaliteit en vakmanschap centraal staat.
Heeft u verbouwingsplannen laat het ons dan weten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te bieden. Naast verbouwingen kunt u ook bij ons terecht voor kleinere klussen, renovatie of onderhoud

constructie
5/5

"Huntbouw zijn gewoon toppers!"

– K. Mosterd

neem contact met ons op

interesse in de diensten van huntbouw?